Vochtproblemen laten oplossen door Scorbut

Heb je last van hardnekkige vochtproblemen in je woning, die alsmaar erger worden of steeds weer terugkomen? Schakel dan de deskundige hulp in van Scorbut, de expert als het op vochtbestrijding aankomt. Of je nu last hebt van opstijgend vocht, doorslaand vocht, schimmelplekken of een ander vochtprobleem, wij helpen je er snel en effectief van af. Weet je niet exact met wat voor soort vochtprobleem je te maken hebt? Laat onze deskundigen dan direct bij je langskomen voor een vochtinspectie. Dit maakt goed inzichtelijk hoe groot het vochtprobleem is en onze vochtexperts kunnen precies zien welke behandeling er nodig is.

Opstijgend vocht in je huis verhelpen

Opstijgend vocht is één van de meest voorkomende vochtproblemen in huis. Vooral wanneer er geen goede waterdichting aanwezig is, lopen ruimtes als de kelder en benedenverdieping een groot risico. Het vocht uit de grond stijgt hierbij steeds verder op. Eerst zal het de vloer van je kelder bereiken en vervolgens breidt het probleem zich via de keldermuren en je benedenetage steeds verder uit. Natuurlijk wil je niet dat dit vocht door je hele woning trekt en daarom is het erg verstandig om al bij de eerste tekenen aan de bel te trekken. Contacteer ons onmiddellijk wanneer je last hebt van vocht in je kelder.

Problemen oplossen met doorslaand vocht in je woning

Je kunt in je woning ook last hebben van een ander vochtprobleem, zoals doorslaand vocht. Hierbij gaat het om neerslag van buiten, zoals regen, sneeuw en hagel, die op je buitenmuren terechtkomt. Indien de muren niet goed geïmpregneerd zijn of zelfs poreus zijn geraakt, is het zeer goed mogelijk dat de neerslag door de muur heen naar binnen trekt. Door onderkapping of het impregneren van je muren kunnen we direct korte metten maken met dit vocht en voorkom je tevens dat de vochtproblemen op een later moment kunnen terugkeren.

Scorbut zorgt voor de beste vochtbestrijding

Een muffe geur in huis, schimmelvorming en klamme muren zijn allemaal tekenen van vochtproblemen in je woning. Heb je hiermee te maken? Wacht dan niet langer, maar maak vandaag nog een afspraak met de vochtspecialisten van Scorbut. Wij zorgen voor een oplossing die echt werkt, ook op de lange termijn. Tevens kunnen we je helpen om vochtproblemen in je badkamer of keuken voorgoed op te lossen.